Om Loop

Vi är ett nytt mediehus med ett enda uppdrag: att du alltid ska vara i loopen i din bransch. Just nu startar vi en rad nischade nyhetstjänster – loops – som ger dig nyheter, trender, analyser och tankar i just din bransch.

Vår första tjänst, Impact Loop, ger dig som ledare på teknik- och techbolag inom hållbarhet allt du behöver veta för att hålla dig i loopen.

Vår historia

Loop föddes ur en passion att göra riktigt vass branschjournalistik. Vi är övertygade om att om du kan hålla dig i loopen med allt nytt som händer inom ditt gebit, så blir du vassare på det du gör, ditt bolag blir bättre och din bransch utvecklas. Det i sin tur tror vi hjälper till att accelerera den positiva utvecklingen i världen.

Vi som startat Loop heter Camilla Bergman och Thomas Eriksson. Vi är båda journalister i grunden som brinner för affärsmedia – Camilla som tidigare vd för nyhetssajten Breakit och Thomas som tidigare chefredaktör på Metro. Med oss har vi en rad affärsänglar inom media, SaaS, AI och teknik.

Här kan du läsa Camillas artikelserie på Linkedin som brutalt transparent beskriver hela resan från Loops födelse till dess att första nyhetstjänsten lanserades.

Varmt välkommen att komma in i vår loop!

/Camilla & Thomas